fbpx

Svanemærket

Et sundere valg for dig & miljøet

Svanemærket er Danmarks officielle miljømærke for ikke-fødevarer. Svanemærket er til for at gøre det lettere for dig at identificere produkter, der generelt er mere skånsomme mod natur og miljø og samtidig viser omtanke for fremtidens klima, da svanemærkede byggerier lever op til skrappe krav i hele livscyklussen.

Hvad betyder det for dig, at dit hjem er opført med Svanemærket?

 1. Et sundt indeklima

  En svanemærket bolig giver dig den tryghed du og din familie har brug for. Du får en bolig med god ventilation og gode dagslysforhold, hvilket blandt andet kommer til udtryk i den gennemlyste stueetage. Derudover har vi fulgt de skrappeste krav til fugtsikring, så du ikke skal bekymre dig om skimmelsvamp og radon. Du og din familie flytter ind i en bolig med et sundt og komfortabelt indeklima.

 2. Et sikkert hjem

  Vi har brugt sunde materialer i boligen, som betyder at du har sikkerhed for, at der ikke forekommer afgasning fra kemiske produkter. Vi har sikret de bedste fysiske rammer for jeres børn, som kan opholde sig indenfor uden at blive udsat for afgasning af skadelig kemi. Samtidig gør du noget godt for miljøet og de håndværkere som har bygget boligerne med materialer som overholder krav til skrappe miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter.

 3. Et bæredygtigt hjem

  Du har god samvittighed overfor miljøet, da din bolig er bygget med bæredygtigt certificeret træ. Det betyder at alt træ som er brugt til byggeriet stammer fra bæredygtigt forvaltede skove og er lovligt fældet.

 4. Et lavt energiforbrug

  Boligens lave energiforbrug giver dig god økonomi. Samtidig gør du noget godt for miljøet ved at købe en bolig med lavere klimabelastning i hele levetiden sammenlignet med ikke-certificerede boliger.

 5. Et fremtidssikret hjem

  Du får en robust fremtidssikret bolig af høj kvalitet. Udover at vi selv kontrollerer boligen gennem hele byggeprocessen for at undgå byggefejl, så bliver den også gennemgået af en uvildig tredjepart; Nordisk Miljømærkning. Alt tjekkes igennem en ekstra gang for at vi er helt sikre på, at vi leverer en bolig der lever op til Svanemærkets skrappe krav, og derfor tager både de og vi ansvar for, at du at du og din familie kan flytte ind i en tryg og meget sund bolig, der lever op til dine forventninger – også i fremtiden.

  I Gaardhaverne er alle boliger svanemærkede