Dit hus er pakket og på vej med posten

I december fortalte vi jer, at vi var ved at lægge forsyninger og installationer i jorden. Arbejdet er nu færdiggjort – og vi ser spændt fremad mod de næste par uger, hvor de første boliger bliver opført.

De rullende boliger
Som du nok ved bygges boligerne i ScandiBygs opvarmede fabrikshal i Løgstør og transporteres ud til byggepladsen, hvor de monteres direkte på de etablerede fundamenter. En af fordelene ved at producere boligerne under tag er, at man undgår at indbygge fugt i boligerne og dermed sikrer vi et godt indeklima. Dette er bl.a. et af kravene for svanemærkede byggerier – en tilgang, der sikrede ScandiByg ‘Miljøprisen ved Danish Building Awards 2018’.

Der er mange fordele ved at anvende ‘modulbyggeri’, som ScandiByg er eksperter  i, og du kan læse mere om dem lige her.

Den store dag nærmer sig
Vi glæder os til dagen, hvor boligerne bliver transporteret fra fabrikshal til byggeplads og bliver hejst på plads med en kran.

Vores erfaring fortæller os, at de nyoprejste boliger for alvor er med til at male et billede af hvordan boligområdet kommer til at se ud – og vi glæder os til at dele billeder af Gaardhaverne, når boligerne er hejst på plads.

Sådan skabes din bolig
I samarbejde med ScandiByg, har vi udarbejdet en billedeserie.

Billederne illustrerer processen hvor boligerne går fra at være råmaterialer til et nyopført hjem.

Du kan se resten af billederne lige her