Vokseværk i Gaardhaverne
Etape 3 er hejst på plads

Etape 3 er i fuld gang og vi er kommet rigtig godt fra start. De sidste måneder har vi arbejdet på blandt andet udgravningerne til husenes fundamenter, og i sidste uge nåede vi en vigtig milepæl – boligmodulerne blev hejst på plads og monteret. Man kan nu tydeligt se rækkehusene tage sin smukke og karakteristiske form.

Som du måske er bekendt med, bygges boligmodulerne i Scandi Bygs fabrikshal i Løgstør og transporteres derefter til byggepladsen, hvor de monteres direkte på de klargjorte fundamenter.  Der er mange fordele ved at bo i et ‘modulbyggeri’, som Scandi Byg er eksperter i, og du kan læse mere om, hvordan boligmodulerne bliver til lige her.

Sådan skabes din bolig

Nu hvor boligmodulerne er monteret, kan vi gå i gang med rækkehusenes facader som beklædes med en kombination af naturskifer og sort træ. Senere i processen vil vi etablere altaner, tag og skure og dernæst gå i gang med flisebelægning og beplantning i det fælles udeareal mellem boligerne.
Indvendigt vil vi være fuldt beskæftiget med at tilslutte boligens mange installationer og opsætte husets smukke trappe.

I vores galleri kan du se en billedserie, der illustrerer processen – fra fabrikshal til installation på byggepladsen.
Du kan se billederne lige her

Dette sker i maj 

I maj måned starter vi med at anlægge parkeringspladsen samt en ny cykelsti i den sydlige del. Her starter vi med at ramme en spunsvæg langs Skåne Boulevard, hvor der kan forekomme delvis spærring af vejen.
Samtidig anlægger vi stisystemerne og kvarterpladserne, der kommer til at flette bebyggelserne sammen.

Bydelspladsen – områdets grønne hjerte.

Bydelspladsen er et grønt fælles område, hvor børn kan lege og naboer mødes. Her kan du finde en legeplads og rolige opholdsarealer i grønne omgivelser. Ved siden af bydelspladsen vil vi anlægge en separat boldbane, hvor fodboldstjerner i alle aldre kan øve deres driblinger.

På nedenstående billede kan du få et overblik over etape 3 og den kommende bydelspark, boldbane og de små kvarterspladser.

Drømmer du om din egen private oase?

Velkommen til Skjeberg Allé 38: Med fokus på gode materialer og sundt indeklima opfylder rækkehuset hverdagens krav til kvalitet og funktionalitet. Denne veldisponerede bolig på 104 kvm. tilbyder blandt andet 3 soveværelser, åbent køkken, rummelig stue med store vinduespartier. Denne bolig har en mindre forhave samt en klinkebelagt terrasse med direkte udgang fra stuen. Haven afsluttes med en pergola i sortmalet træ. Derudover finder du en altan på 1. sal.

9 boliger er solgt eller reserveret. Der er 5 ledige boliger, som alle kan ses her

Hvis du ønsker yderligere information eller et privat møde med vores mægler, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt mægler
Kontakt mægler